Houten TV meubel

Houten tv meubel online kopen

Wilt u uw wooninrichting veranderen en bent u op zoek naar een houten tv meubel? De mogelijkheden bij TV-Meubel.com zijn uniek en divers. Ons brede assortiment biedt u een ruime keuze in verschillende soorten en maten van houten tv meubels aan. De tv meubels van TV-Meubel.com worden onder andere gemaakt van teakhout, mangohout en eikenhout. U vindt bij ons verschillende houten tv meubel in afgelakte kleuren en krijtverf in kleuren. 

Verschillende stijlen tv meubelen

Op zoek naar een houten tv meubel? Bij TV-Meubel.com werken wij met verschillende houtsoorten. Door gebruik te maken van verschillende houtsoorten in combinatie met metaal creëren wij verschillende prachtige tv meubelen voor ieder interieur. Voor iedere woonstijl hebben wij een passende tv meubel. In onze webwinkel kunt u gemakkelijk uw keuzes invoeren. In ons linkermenu kunt u uw gewenste materiaalsoort, uw gewenste kleur en de gewenste maten invoeren. Zo krijgt u binnen enkele klikken uw gewenste tv meubelen in een een duidelijk overzicht te zien. Vindt u het lastig om een keuze te maken via onze webwinkel? U kunt uw gewenste tv meubel ook in onze showroom bekijken. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Giessen.

Over TV-Meubel.com

TV-Meubel.com is een onderdeel van Maverus. Marverus is al meer dan 40 jaar een begrip in de meubelwereld. Sinds 1988 zitten wij gevestigd in het mooie dorpje Giessen in Noord Brabant. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan van verschillende meubelen.
De collectie van Maverus en TV-Meubel.com bevat verschillende woonstijlen. Naast onze houten woonseries heeft u ook een ruime keuze in industriële tv meubels, landelijke tv meubels en metalen tv meubels. De mogelijkheden bij TV-Meubel.com zijn eindeloos. Neemt u een kijkje in onze webshop en laat u inspireren.

Online uw houten tv meubel bestellen

Wilt u online uw houten tv meubel bestellen? Dit kunt u geheel gemakkelijk in onze webshop realiseren. Uw tv meubel wordt bij u thuis afgeleverd zonder dat u er verzendkosten voor betaalt! Het is ook mogelijk dat u in onze mooie woonwinkel langs komt. Zo kunt u uw gewenste tv meubel direct meenemen. In onze showroom in Giessen kunt u in een gezellige sfeer al onze tv meubels bewonderen. Wilt u graag inspiratie opdoen in onze woonwinkel? Dit is ook zeker mogelijk. Onze medewerkers denken graag met u mee en bespreken graag met u uw wensen. Onze medewerkers voorzien u graag van woonadvies.